Save

Save

ORIGINAL HOME

Esplanade

 

This fabulous small kiwi bach, in need of a bit of TLC, was transformed into a comfortable, warm & bright family home.

The open plan living, with areas where adults and kids could retreat to different spaces, worked extremely well. A very generous country style kitchen, including a hidden laundry, ensured many could use the space without getting in each others way. The lower living area was installed with bi-fold doors which opened out to the flat back yard & pool ensuring fabulous indoor/outdoor flow. New joinery units, and use of battens to the exterior, lifted what was a drab facade into a stylish Waiheke beachfront home.

 

The transformation was completed 2009.
Designed by Lite-house Ltd
Renovated by Lite-House Ltd

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save