1a. Cable Bay Edited & Cropped1583
3.-Cable-Bay-1569

Save

2a.-Cable-Bay-Edited-1565

Save4.-Cable-Bay-1638

Save

5.-Cable-Bay-1597

Save6.-Cable-Bay-1673

Save7.-Cable-Bay-1626

Save8.-Cable-Bay-1651

Save9.-Cable-Bay-1679

Save

Cable Bay

 

This coastal home takes its cues from the ground form and is designed to integrate with the natural environment.

 

It features a spine wall running through the building created from local Waiheke rock. A precast concrete tilt slab structure, with insulation cast in panel gives great passive solar storage capabilities and all year round constant room temperatures, with the benefits of lower energy usage and cost savings.

 

This beautiful home, with superior craftsmanship, was rewarded with Category and Gold Awards at the Auckland Region Registered Master Builders House of the Year 2012.

 

This home was completed in 2012.
Designed by Lite-House Ltd
Constructed by Lite-House Ltd

Save